Big Brake Kit

brake hard - drive low
Bigbrake kit

Big Brake Kit - sport remschijven

  • Pasklaar voor jouw auto
  • 4 aluminium zuigers
  • TÜV gekeurd High Performance remblokken
  • Geventileerde carbon steel remschijven
  • Plug & Play installatie


TUV TESTED

V-MAXX TÜV gekeurde High Performance remblokken worden bij iedere set meegeleverd en bieden ongekende prestaties zonder eerst warm te hoeven remmen. Achteraf kunnen ook remblokken van andere merken gemonteerd worden al naar gelang jouw specifieke gebruik van de V-MAXX BigBrakeKit.

V-MAXX grote remmensets zijn voorzien van geventileerde en gegroefde 2 delige high carbon steel remschijven met ultra lichte zwevende aluminium naven. Deze zwart geanodiseerde naven zorgen niet alleen samen met de gekleurde remklauwen voor een waanzinnige racy look maar ook voor een optimale warmteafvoer en daarmee uitmuntende remkracht onder alle omstandigheden zonder fading.

Racing Technology BigBrakeKits met §19.3 TÜV goedkeuring = 100% homologatie voor straatgebruik !

V-MAXX Big Brake Kit

Iedere V-MAXX BigBrakeKit wordt geleverd met adapters om originele rubberen remslangen eenvoudig aan te sluiten. Naar wens worden V-MAXX BigBrakeKits geleverd met TÜV gekeurde, niet uitzettende V-MAXX STEELFLEX rvs-inox staalflex remslangen met Teflon/PTFE binnenleiding voor een direct pedaalgevoel

V-MAXX grote remmensets worden compleet geleverd in een prachtige handzame doos met alle montagematerialen, een stap voor stap foto inbouwhandleiding en Duitse TÜV. Plug&Play

V-MAXX grote remmensets zijn direct ontwikkeld uit de racerij, maar nu geschikt en gehomologeerd voor straatgebruik, volledig pasklaar voor jouw auto en dat ook nog eens zeer betaalbaar!

De gesmede aluminium remklauwen van de V-MAXX BigBrakeKits zijn voorzien van 4 aluminium zuigers voor een perfecte drukverdeling op de remblokken. Iedere zuiger heeft een dubbele afdichting voor zowel remvloeistof als stof /vuil wat een extra lange levensduur garandeert. V-MAXX remklauwen zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren voor een individuele afstemming en zijn voorzien van een special high tech verflaag met een hoge resistentie tegen steenslag en corrosie.

Hoogwaardige beugels van zwart genaodiseerd vliegtuigaluminium worden meegeleverd om de remklauwen op de originele bevestigingen van jouw auto te monteren.

Happy Customers

afb 3
Nummer 1
Volkswagen

Ook voor mijn auto?

V-MAXX BigBrakeKits zijn ontwikkeld en getest voor de meest gangbare wielen. Om zeker te zijn dat deze grote remmenset ook achter jouw wielen past, kun je de sjabloon + gebruiksaanwijzing achter de toepassing van jouw auto downloaden voordat je gaat bestellen.

Selecteer je auto